Ηχοσυστήματα αυτοκινήτων - Δάφνη-Υμηττός - Korbos Sound Station - Car Audio, Dynavin N6 OEM Οθόνες, Kenwood, Pioneer, Alpine, JVC, Prizrak, Gemini, MED, Cadence, Rainbow, Phonocar, Parrot, Noco Genius, Kicker

Μάρκες : Pandora Mini (Συναγερμός με εφαρμογή στο κινητό)

Κατηγοριες Προϊοντων

 

 

 
 

 

 
 
 
 

Νέα Προϊόντα

Pandora Mini (Συναγερμός με εφαρμογή στο κινητό)

Το Pandora Mini είναι ένα βελτιωμένο σύστημα ασφαλείας CAN bus, με Bluetooth v4.2 RF proximity tag για Hands Free λειτουργία & Immobilizer. Ο χειρισμός γίνεται από το εργοστασιακό κλειδί, παρέχοντας προηγμένο αλγόριθμο προστασίας και συναγερμού. Συνδέεται στο σύστημα του αυτοκινήτου μέσω του διαύλου επικοινωνίας CAN bus για να λαμβάνει πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου και του εργοστασιακού συστήματος συναγερμού.
pandora mini car alarm.png

Thumbnail 1
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή πώλησης: 220,00 €
Κατασκευαστής: Pandora
Περιγραφή
Λειτουργεί με Bluetooth v4.2 RF proximity tag, το οποίο χρησιμεύει ως συσκευή ελέγχου ασφαλείας και αναγνώρισης του ιδιοκτήτη, επιτρέποντας την λειτουργία Hands Free ή την όπλιση από το κουμπί του χειριστηρίου. Επίσης υποστηρίζει κωδικό PIN.
 
.Πλήρη Προστασία
 
Διαθέτει αισθητήρες κραδασμού, κίνησης και 3D επιταχυνσιόμετρο, που χρησιμοποιούν εξελιγμένους αλγόριθμους που εξασφαλίζουν την άμεση απάντηση σε κάθε περίπτωση. Το σύστημα προστατεύει κάθε ευαίσθητη περιοχή όπως: πόρτες, καπώ, πορτ-μπαγκάζ, τάση μπαταρίας, πεντάλ φρένου κτλ.
 
.Χαμηλή Κατανάλωση Ενέργειας
 
Το σύστημα έχει κατασκευαστεί για μέγιστη απόδοση - καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια και δεν εμποδίζει τα συστήματα του αυτοκινήτου μπουν σε sleep mode.
 
.Ευκολία Εγκατάστασης
 
Το Pandora Mini είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την απλότητα – όλες οι βασικές λειτουργίες του είναι διαθέσιμες, μετά από την σύνδεση μερικών μόνο καλωδίων. Ενσωματώνει τεχνολογία CAN-bus για επικοινωνία με το δίκτυο του αυτοκινήτου. Όλες οι λειτουργίες του μπορούν να προγραμματιστούν μέσω της θύρας micro-USB που διαθέτει και την χρήση ενός φορητού υπολογιστή.
 
.Διασφάλιση Ποιότητας
 
Τα συστήματα μας έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες μηχανικούς, και παράγονται στη Ρωσία. Είμαστε υπερήφανοι για τον ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο που πραγματοποιούμε σε κάθε στάδιο της παραγωγής, για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
 
.Όλα σε ένα
 
Το Pandora Mini είναι ένα αυτόνομο σύστημα που δεν απαιτεί επιπλέον modules.
                                         
                                                                      !!!! Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση !!!

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.