Ηχοσυστήματα αυτοκινήτων - Δάφνη-Υμηττός - Korbos Sound Station - Car Audio, Dynavin N6 OEM Οθόνες, Kenwood, Pioneer, Alpine, JVC, Prizrak, Gemini, MED, Cadence, Rainbow, Phonocar, Parrot, Noco Genius, Kicker

Dynavin : Dynavin N7-VW

Κατηγοριες Προϊοντων

 

 

 
 

 

 
 
 
 

Νέα Προϊόντα

Dynavin N7-VW

ΟΘΟΝΗ ΟΕΜ Για VW 2004 – 2014 + SKODA 2008-2012 + SEAT 2004-2009
N7-VW.png

Thumbnail 1
Thumbnail 1
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή πώλησης: 649,00 €
Κατασκευαστής: Dynavin
Περιγραφή

Οθόνη eom για Vw Group (Vw+Skoda+Seat)

 

Υψηλής ποιότητας οθόνη LCD με οθόνη αφής (ανάλυση 1024 x 600)

 

Ενσωματωμένο CANBUS

 

Ραδιόφωνο FM RDS TMC με κάλυψη θορύβου DSP και 15 προεπιλεγμένους σταθμούς

 

Ενσωματώστε τον επεξεργαστή Sound DSP με EQ, διόρθωση χρόνου και προενίσχυση 4V

 

Είσοδος / έξοδος AV

 

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων

 

Parrot bluetooth (περιλαμβάνεται εξωτερικό μικρόφωνο)

 

Πολυμέσα με σύνδεση USB και συσκευή ανάγνωσης καρτών SD

 

Αντίστροφη κάμερα, τηλεόραση, DAB + έτοιμη

 

iLink για το Carplay

 

Android Phone σύνδεση, δείτε και ελέγξτε το τηλέφωνο Android από την κύρια μονάδα

 

Made for iPhone iPod iPad

 

Λογισμικό πλοήγησης με 3D προβολή εδάφους και POI premium

 

Made for iphone iphone

 

Το Dynavin N7 μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το iPod, το iPhone ή το iPad για μουσική μέσω USB. Ο καλλιτέχνης, το άλμπουμ, το τραγούδι και το άλμπουμ εμφανίζονται με σαφήνεια στην οθόνη αφής του Dynavin. Απλά, επεμβατικά εργαλεία αναζήτησης σας βοηθούν να βρείτε το περιεχόμενό σας πιο γρήγορα. Μια ενσύρματη σύνδεση USB παρέχει άμεση ψηφιακή μεταφορά σημάτων από τη συσκευή σας iOS για καθαρό και καθαρό ήχο, διατηρώντας ταυτόχρονα τη φόρτιση της συσκευής σας.

 

Δυπλός ραδιοφωνικός δέκτης

 

Το Dynavin χρησιμοποιεί ένα κύκλωμα πολυμορφίας φάσης FM, επεξεργάζοντας τα σήματα των διπλών κεραιών που είναι ενσωματωμένα στο όχημα. Οι αλγόριθμοι DSP δημιουργούν ένα σήμα FM χωρίς θόρυβο και παραμόρφωση, συνδυάζοντας αμφότερα τα ραδιοφωνικά σήματα σε μία καινούργια ροή ήχου. Επιτρέποντας τη βέλτιστη ραδιοφωνική λήψη ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

 

Parrot bluetooth

 

Το Bluetooth Plus σας δίνει τη δυνατότητα hands-free τηλεφωνικής λειτουργίας καθώς και πολλές άλλες εύχρηστες λειτουργίες όπως εύκολη αναζήτηση αλφαβητικών τηλεφωνικών καταλόγων, κρατήστε και αλλάξτε εισερχόμενες κλήσεις, δείκτες στάθμης λήψης μπαταρίας και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και προηγμένη ροή ήχου κατά την εμφάνιση πληροφοριών τραγουδιού, καλλιτέχνη και ετικέτας.

 

IGO primo

 

Το Dynavin N7 διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με απλή είσοδο προορισμού, φωνητικές εντολές στροφής προς τα πίσω και επιλεγμένη καθοδήγηση διαδρομής - όλα όσα χρειάζεστε για να φτάσετε στον προορισμό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Προ-φορτωμένο με πλούσια σημεία ενδιαφέροντος, η βάση δεδομένων της περιλαμβάνει εθνικά πάρκα, εστιατόρια, πρατήρια καυσίμων και πολλά άλλα. Επιπλέον, η Dynavin προσφέρει 30 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση στους χάρτες μετά την πρώτη χρήση.

 

4V Preout

 

Οι εξαιρετικά τροφοδοτούμενες έξοδοι προενίσχυσης 4 volt εξασφαλίζουν εξαιρετικά καθαρή μετάδοση σήματος από τους ενισχυτές Dynavin σε aftermarket. Όταν επιτυγχάνεται σωστά κέρδος, αυτά τα RCA υψηλής τάσης εξουδετερώνουν ουσιαστικά τον θόρυβο και την παραμόρφωση, ακόμη και σε υψηλά επίπεδα έντασης.

 

Ήχος DSP

 

Οι μονάδες κεφαλής Dynavin N7 χρησιμοποιούν ψηφιακή Burr Brown υψηλής ευκρίνειας 24-Bit για αναλογική μετατροπή, επιτρέποντας την καθαρή, ακριβή, εκπληκτική αναπαραγωγή ήχου.

 

Σύνδεσμος Android

 

Χρησιμοποιήστε τη σύνδεση Android για να δείτε και να ελέγξετε τη συμβατή συσκευή Android από την οθόνη του Dynavin. Συνδυάστε το Android Link με την εφαρμογή Android Auto για απλό interface, μεγάλα κουμπιά και ισχυρές φωνητικές ενέργειες που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη χρήση εφαρμογών από το τηλέφωνό σας ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

 

SIriusXM Satellite Radio έτοιμο

 

Προσθέστε τον δέκτη SiriusXM Connect Vehicle (πωλείται ξεχωριστά) για να ακούσετε τη συνδρομή σας SiriusXM οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

 

 

Capacitive Anti-glare οθόνη αφής

 

Προβολή των μέσων και της πλοήγησης υψηλής ανάλυσης οθόνη. Ένα χωρητικό αντιολισθητικό πλαίσιο αφής σας δίνει τον ακριβή έλεγχο των δακτύλων και την ανώτερη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

 

Πλοήγηση

 

3D πλοήγηση υψηλής ευκρίνειας

Σύστημα πλοήγησης βασισμένο σε κάρτα SD

Premium P.O.I. πακέτο με πάνω από 6,5 εκατομμύρια προορισμούς

Ρεαλιστική απόδοση 3D χώρων και ορόσημων, Προβολή σήραγγας, 3D αυτόματο ζουμ για διασταυρώσεις και κυκλικούς κόμβους, Real Junction View

Έξυπνος προγραμματισμός διαδρομής, Υπολογισμός εναλλακτικών λύσεων σε πραγματικό χρόνο, Αλγόριθμος στάθμευσης γύρω από το παράθυρο, Λειτουργία υπαινιγμού παράκαμψης κλπ.

TMC δέκτης για δωρεάν υπηρεσίες δεδομένων TMC *

30 Ημέρες για τη Τελευταία Αναβάθμιση (Εγγύηση Χάρτη)

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.